hannutanskanen22600 "Seuraa niitä,jotka etsivät totuutta, vältä niitä,jotka väittävät sen löytäneensä" (Vaclav Havel)

Kaikki blogit puheenaiheesta Lentoturma

Mitä EgyptAirin lennolle 804 tapahtui? Oliko takana terrorismi – ja selviääkö se

Mitä EgyptAirin lennolle 804 tapahtui?  Oliko takana terrorismi – ja selviääkö se koskaan?

*

EgypAir –yhtiön reittikoneen Pariisi-Kairo MS804-lento katkesi tunnetulla tavalla Välimeren pohjukassa torstaina 18.5.2016, noin kolme varttia ennen saapumista määränpäähän.  Havaintoyhteys koneeseen menetettiin kello 02:29:40.  Yhteyttä ei enää saatu, ja kone kaikkine matkustajineen ja henkilökuntineen katosi.

*

804-onnettomuuden keskeiset skenariot:

Katkesiko EgyptAirin lento kuin seinään?

 

Katkesiko EgyptAirin lento kuin seinään?

EgypAir –lentoyhtiön lento MS804 viime yönä Pariisin Charles de Gaulle (Paris CDG) –lentokentältä Kairon Kansainväliselle lentokentälle (Cairo CAI) ei mennyt niin kuin piti.

Lentokone A320 ei koskaan saapunut määränpäähänsä, vaan lento katosi tutkanäytöltä Välimeren yllä noin 150 km Kyprokselta lounaaseen. 

Koneella tehtiin vuorokausittain lentokeikka Kairo-Pariisi-Kairo.

Miljoonien taalojen lentoturmatutkimus - suomalaista putkimiestä kaivattiin

 

FOX-kanavalla tuli taas, ties kuinka monennen kerran, "lentoturma"- National Geographic -sarjassa British Airwaysin onnettomuus, jossa Pekingistä Lontooseen tuleva vain 7 vuotta vanha B-777 romahti 300 metrin päähän kiitoradasta oudon onnettomuuden johdosta, jonka salaperäisen syyn selvittely vei yli vuoden ja useita miljoonia taaloja, puhumattakaan 200 miljoonan koneen tuhosta. Onneksi ja ihmeeksi kukaan ei kuollut, vain 47 matkustajaa loukkaantui lievästi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä