hannutanskanen22600 "Seuraa niitä,jotka etsivät totuutta, vältä niitä,jotka väittävät sen löytäneensä" (Vaclav Havel)

Pitäisikö Putinilta kieltää lauantaikarkit?

  • Pitäisikö Putinilta kieltää lauantaikarkit?

 

Eduskunnan kyselytunnilla eilen kuultiin hupaisia kommentteja EU:n uusista pakotteista Venäjälle.

 

Vasemmistoliiton (komm) Annika Lapintie vertasi pakotteita siihen, että lasta joka on parantanut tapansa, läimäytettäisiin. Kysymyksessä on kuitenkin lapsi jolla on KGB-upseerin koulutus ja uhkaa ydinaseilla naapureitaan. Ehkä Annika Lapintie on näitä vanhempia, jotka ilmiantavat oitis viranomaisille, jos näkevät jonkun äidin tukistavan kiukuttelevaa lastaan? Lohjan käräjäoikeudessahan tällainen hirviöäiti vasta tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Sääli tulee äitejä, jotka uskaltavat vain katsoa avuttomina ympärilleen, kun kakara heittäytyy marketin lattialle selälleen ja huutaa kuin palopilli, kun ei saa hevosta.

 

Erkki Tuomiojan salaiseksi tarkoitettu vastustus pakotteille "historiankirjoitusta varten" on yhtä merkillinen. Tavoitteleeko Hamasin kunniatohtori postuumisti Lenin-mitalia vaiko osuuttaa rauhan Nobelista, jota epäilemättä Vuonojen Valopäille on ehdotettu Putinille ja Ukrainan presidentille, kun malttavat päivän olla tappamatta toisiaan kuten Jasser Arafat ja Menachem Begin aikanaan?

 

Nyt sitten odotelemme pelolla, tuleeko Venäjän ylilentokielto. Ei se tule, se koskisi Venäjään enemmän kuin EU:n, Putin ei ole itsemurhakanditaatti.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Olavi Mansikka

hiukan asian vierestä kysyn. Kuitenkin ehdokkalle asiallinen kysymys. Oletkos lapsen ruumiillisen kurittamaisen kannalla? ja mihin vedätte rajan että on liian pitkälle menty? Pahoillani että sotken aiheeseen kuitenkin tuli mieleen kirjoituksestanne.

Hannu Tanskanen

Tästä aiheesta käytiin täällä taannoin pitkähkö keskustelu:

http://hannutanskanen22600.puheenvuoro.uusisuomi.f...

Keskustelun virittäminen aiheesta nk. "Vihti Politikka" -palstalla saattoi olla osasyy porttikieltooni sinne sen ohella että ikävästi paljastin hyvävelikoplan rikoksia.

Näissä asioissa pitäisi säilyttää suhteellisuus, keskustelu kävi kuumana kai juuri noiden ääritapausten johdosta. En tietenkään kannata lasten pahoinpitelyä, ei kukaan normaali ihminen kannata, mutta nimellinen tukistus jos mikään muu ei auta, ei ole pahoinpitelyä, sosiaaliviranomaiset näin vain peittelevät laiminlyöntejään.

Olavi Mansikka

kaikkea ei huoma. ihan hyvä vastaus sikäli kun oikein tulkitsen.

Pauli Leinonen

Oma henkilökohtainen kokemukseni (saamapuolella) on että ns "vitsan anto", jos se ei tuota pysyviä jälkiä, on huomattavasti parempi jälkivaikutuksiltaan kuin tukistaminen.

Tukistaminen vaikuttaa aivoihin, ei aivot tarvitse täristelyä, on vaara saada elinikäisiä vammoja. Tukistaminen ja muu päähän kohdistettu väkivalta pitäisi nostaa rangaistavuudessa ykköseksi.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Puolalainen filosofi Stanislaw Jerzy Lec kirjasi jo kauan sitten kokemuksesta: "Erehtyivät henkilöstä, mutta luovuttivat toki ruumiin lojaalisti omaisille." (Vastakarvaan. Siistimättömiä mietelmiä.)

Jotenkin tämä liittyy Ukrainaan, venäläisten sotilaiden äiteihin ja Putiniin, mutta miten? Yhteys katupoikiin ja lauantaikarkkeihin on enemmän psykologian alaa...

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Lapintieltä menee vanhasta muistista tai sen heikkenemisen syystä sekaisin, mitä pitää tukea, bilateraalinen bipolarisaatio neuraasian liitossa. 2 SNTL:n osaa nokittelee verisesti, who cares.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Mediamoguli Steve Forbes ei kannata vapaata kasvatusta Putinin kohdalla:

http://www.forbes.com/sites/steveforbes/2014/09/10...

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

... ja koska sovjeto- ja russofiilit ovat aina ja joka paikassa valmiita perustelemaan venäläisten röyhkeimpiäkin ratkaisuja USA:n tekemillä synneillä, muistutan:

Barack Obama sai Nobelin rauhanstipendin vuonna 2009, mutta missäs viipyy maailmanrauha? Viimeksi Mr. President uhkasi tuhota erään järjestön pommittamalla. Höh! Yhtä järkevä ajatus kuin ampua markkinavoimat hengiltä tarkkuuskiväärillä.

Hannu Tanskanen

Niin, rauhan Nobel olisi kuulunut G.W. Bushille, eliminoihan alueen suurimman rauhanhäirikön, Saddam Husseinin ja järjesti ensimmäiset demokraattiset vaalit Irakiin.

Toimituksen poiminnat